Kom med til Cisco Connect 2013

Kom gratis med Nianet til årets store Cisco-konference! Your Vision Made Possible – årets tema på Cisco Connect, som slår dørene op den 18. april 2013 i Bella Center i København.

cisco connect 2013 nyhed

For syvende gang afholder Cisco en spændende dag, hvor du kan blive inspireret via en blanding af keynotes, lokale talere og ikke mindst spændende kundehistorier. Cisco Connect er målrettet dig, som har et ansvar for at sikre din virksomheds vækst og udvikling ved brug af de rette it-værktøjer.

Årets tema

På sidste års konference blev der talt om Bring Your Own Device (BYOD), og om betydningen og mulighederne med denne teknologiske evolution. Her et år senere er BYOD gået fra at være et fænomen, som alle talte om, til det stadie hvor flere og flere virksomheder vælger at understøtte det for at drage nytte af den stigende brug af mobilitet i medarbejdernes hverdag. Mobilitet og fleksibilitet er i den forbindelse nøgleord, consumerization-bølgen har gjort tablets og smartphones til hver mands eje, og fritid og arbejdstid smelter mere sammen. Medarbejderne har et ønske om at kunne tilgå virksomhedens systemer og applikationer med egne devices, og virksomheden har en interesse i at beskytte sine data og forretningskritiske systemer. Hvordan kombineres de to ønsker? Svaret er Unified Access, som du vil høre meget mere om på Cisco Connect i år.

Kom gratis med og besøg også vores stand

Igen i år står vi klar med en Nianet-stand, hvor vi bl.a. deler ud af vores viden om de højteknologiske fiberforbindelser, der sikrer din virksomhed en hurtig og sikker datakommunikation.

Er du kunde hos os eller måske på vej til at blive det, så tilbyder vi en VIP-kode, som du kan tilmelde dig med og dermed sikre gratis adgang. Du sparer tilmeldingsgebyret på 2.495 kr. Kontakt din account manager eller vores salgsafdeling på 70 20 87 30 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få din kode.

Læs alt om konferencen her, hvor du også kan tilmelde dig

Your Vision Made Possible – årets tema på Cisco Connect, som vi slår dørene op til den 18. april 2013 i Bella Center i København. Vi kan for syvende gang byde vore kunder indenfor til en spændende dag, hvor vi via en blanding af keynotes, lokale talere og ikke mindst spændende kundehistorier kan inspirere dig. Cisco Connect er målrettet dig, som har et ansvar for at sikre din virksomheds vækst og udvikling ved brug af de rette it-værktøjer.

På sidste års konference talte vi om Bring Your Own Device (BYOD), og om betydningen og mulighederne med denne teknologiske evolution. Her et år senere er BYOD gået fra at være et fænomen, som alle talte om, til det stadie hvor flere og flere virksomheder vælger at understøtte det for at drage nytte af den stigende brug af mobilitet i medarbejdernes hverdag. Mobilitet og fleksibilitet er i den forbindelse nøgleord, consumerization-bølgen har gjort tablets og smartphones til hver mands eje, og fritid og arbejdstid smelter mere sammen. Medarbejderne har et ønske om at kunne tilgå virksomhedens systemer og applikationer med egne devices, og virksomheden har en interesse i at beskytte sine data og forretningskritiske systemer. Hvordan kombineres de to ønsker? Svaret er Unified Access, som du vil høre meget mere om på Cisco Connect i år.