Kundecases

Odense Kommune

JBR OdenseKommune lille

Odense Kommune har netop gennemgået en stor omlægning og optimering af samtlige dataforbindelser i kommunen og har nu masser af kapacitet.

Læs mere

BilZonen.dk

bilzonen lille

BilZonen fik etableret et 100 % virtuelt miljø til deres server-setup i samarbejde med Nianet med minimal vedligeholdelse som resultat.
 

Læs mere

FTZ Autodele & Værktøj A/S

FTZ

FTZ er en effektiv forretning i rivende vækst, som distribuerer reservedele ud til landets værksteder. Nianet leverer fibernettet, som binder de 48 afdelinger sammen.

Læs mere

Dantherm Filtration

Dantherm Filtration

Dantherm Filtration har været kunde hos Nianet siden 2006 og får leveret både fiberforbindelser og housing-faciliteter.
 

Læs mere

Billund Kommune

Billund Kommune, foto: www.jv.dk

Billund Kommune havde brug for øget sikkerhed samt en ny netværksløsning til at binde kommunens mange afdelinger og institutioner sammen.

Læs mere

Copydan

Copydan_lille

Copydan skulle flytte til nyt domicil og vurderede i den forbindelse mulighederne for at føre deres servermiljø mere up-to-date og øge sikkerheden.

Læs mere

Zentropa

Zentropa

Zentropa havde brug for at kunne sende store filmfiler til Sverige til digital efterbehandling uden at skulle være nervøs for, om noget går tabt undervejs.

Læs mere

Berendsen Textil Service

GNstorenord_lille

Berendsen skulle forbinde hele 27 lokationer fordelt rundt om i Danmark med hurtig og pålidelig dataforbindelse samt have centraliseret serverne.

Læs mere